fbpx
Bedriftssamarbeid
En flokk med mennesker bærer med seg sine eiendeler og krysser en oversvømt elv i Pakistan. Ei jente med rosa kjole og forklé leker med en sykkel og ser inn i kameraet.

Merk: Test modus er aktivert. I testmodus blir ingen direkte donasjoner behandlet.

Støtt vårt katastrofearbeid. Din bedrift kan hjelpe barn som er påvirket av krig og naturkatastrofer

Støtt vårt nødhjelpsarbeid for barn som er påvirket av krig og naturkatastrofer. Gi dem livreddende mat, beskyttelse og medisiner i dag!

kr.
Velg ønsket beløp
Ikon for rent vann
10.000 kr kan gi rent vann i en måned for 60 familier.
Ikon for å lese
20.000 kr kan gi varme soveposer til 300 barn
Ikon for mat
50.000 kr kan gi næringsrik mat til 200 barn i en måned.

Fyll inn organisasjonsnummer for å hente firmanavn og adresse fra Brønnøysundregistrene.

Velg betalingsmetode
Kontaktperson bedrift

Total sum: 20.000 kr.

To mennesker løfter melposer levert til Paktistan ved hjelp av Redd Barnas støttespillere.

Vi er på plass i Pakistan!

Redd Barna er på plass for å hjelpe barna og familiene som har mistet alt. Vi ordner med tilfluktsrom til de rammede barna og deler blant annet ut matpakker, utstyr til matlagning og hygieneartikler.

Hittil har vi hjulpet 11.000 mennesker, inklusivt 5.800 barn og vi jobber på spreng for å hjelpe enda flere som er rammet av flom i Pakistan.

Din bedrift kan bidra til vårt nødhjelpsarbeid. Støtt oss via skjema over eller kontakt oss for mer informasjon om hvordan dere kan bidra!

Katastrofefondet 14

Siste oppdatering fra vårt arbeid i Ukraina

Tusenvis av familier flykter fra hovedstaden Kiev, og mange barn er bekymret og redde. Barn utsettes for vold og psykisk stress. Barn og familier som er på flukt trenger hjelp med tak over hodet, mat og rent vann.

Redd Barna støtter de sivile som er evakuert fra Mariupol med kontantstøtte og gir familiene ekstra assistanse på stedene de blir flyttet til.

Inne i Ukraina fortsetter programmene våre å skalere opp. I Ukraina har Redd Barna nådd over 100.000 mennesker – 58 034 av disse er barn. Redd Barna jobber med å gi barn og deres familier i Ukraina vann- og hygiene pakker. Vi jobber også med å distribuere skolemateriell til alle barn i Ukraina, slik at vi kan sikre barns videre utdanning.

Støtt Redd Barnas katastrofefond og hjelp oss være raskt på bakken når en katastrofe inntreffer

Konflikt, mangel på mat, klimaendringer og etterfølgene av COVID-19 resulterer i en enestående trussel mot barns rettigheter i årene som kommer. I slutten av 2021 vil 235 millioner mennesker trenge akutt humanitær hjelp og mer en halvparten av disse er barn. Dette er en økning på 40%.

Dette gjorde vi i 2021

15.7

millioner mennesker fikk akutt humanitær hjelp av Redd Barna.

37

Redd Barna responderte på humanitære kriser i 37 land

80

Ansatte har jobbet døgnet rundt for å gi akutt humanitær støtte til barn som trenger det aller mest.

Dette gjør Redd Barna i Ukraina

Redd Barna bistår familier i Ukraina med kontantstøtte, slik at de kan få tilgang til mat medisiner og tak over hodet . Vi jobber med å gi barn beskyttelse, psykososial støtte og mulighet til å fortsette utdanningen sin. Som en del av den første fasen av responsen bidrar vi også med å gi familier vann, sanitær- og hygienepakker.

Situasjonen endrer seg fra dag til dag og time til time, men Redd Barna både her i Norge og globalt jobber både med landkontoret i Ukraina og søsterorganisasjoner i Litauen og Romania og partner i Polen. Samtidig ser vi på hva vi kan gjøre for flyktninger/asylsøkere som kommer til Norge. Dette gjør vi konkret:

7,5 millioner barn står nå i fare.
Barnefattigdom har økt med 57% i Donetsk og Luhansk områdene.
Ikon for nødhjelpstelt
Krigen i Ukraina har tvunget over 1.5 million mennekser på flukt.

Når situasjonen i Europa er så dramatisk som den er nå er det lett å bli både redd og maktesløs. Samtidig kjenner de aller fleste av oss på et enormt behov for å hjelpe, uten at vi helt vet hvordan. 

Redd Barna er tilstede i Ukraina og bidra med både mat, medisiner, klær og beskyttelse. Vi oppfordrer også andre bedrifter til å bidra med støtte til Redd Barnas uvurderlige arbeid for barn i krig og katastrofer

IDA MARIE FOTTLAND – Direktør kommunikasjon og bærekraft i Flytoget

Dette bidrar vi med i akutte kriser

– Helsehjelp
– Ernæring
– Utdanning
– Beskyttelse av barn
– Vann og sanitær
– Mat og kontantstøtte
– Psykososial støtte
– Husly

Katastrofefondet 3

Emergency Health Unit

Emergency Health Unit er et team fra Redd barna som leverer livreddende helsehjelp til barn som er påvirket av naturkatastrofer, konflikter eller epidemier. Teamet er på bakken innen 72 timer etter katastrofen inntreffer.

Teamet består av kirurger, leger, sykepleiere, jordmødre, logistikk, vann og sanitær personell.

Redd Barnas helseteam bidrar også med å bygge opp kompetanse hos lokalbefolkningen slik at de kan klare seg selv også etter katastrofen.

Emergency Health Units påvirkning

  • Over 40 utrykninger
  • Hjulpet over 3.2 millioner barn og voksne
  • Utdannet og trent mer enn 9000 helsearbeidere og støttefunksjoner
  • Under et Kolera utbrudd i Sudan vaksinerte Redd Barna teamet over 165.000 mennesker på bare noen få dager